Sleutelbeheer en Conciergerie

Sleutelbeheer

Verhuurt u de woning tijdens bepaalde perioden van het jaar of laat u haar gebruiken door familie en vrienden, dan is het handig wanneer er iemand ter plaatse je gasten ontvangt, hun de sleutels overhandigt en hun wegwijs maakt in de woning. Bij hun vertrek nemen we de sleutels terug in ontvangst, controleren de woning en geven desgewenst de meterstanden door. We kunnen u ook wegwerp linnenpakketten aanbieden voor gebruik gedurende een week. 

Conciergerie

Bij aankomst van u of uw gasten kunnen we zorgen voor een gevulde frigo of voorraadkast, opgemaakte bedden en een ontvangstattentie (lectuur of kranten, een vaas met verse bloemen, een mand streekproducten. Tijdens het verblijf van uw gasten (of uw verblijf) kunnen wij het aanspreekpunt zijn om hun bij te staan met praktische hulp, toeristische informatie, regelen verplaatsingen, reserveren tickets of restaurants, e.d. zodat zij met plezier terugkeren naar uw vakantiewoning

Huishouding

Na het vertrek van u of uw gasten kunnen wij zorgen voor de eindschoonmaak, het wassen en strijken van linnen, gordijnen, tafeldoeken en het onderhoud van de tuinmeubelen. 

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible